REFINE

REFINE

Kända för sina innovativa och högpresterande chassin, presenterar Kolink nu det nya midi-tower chassit Refine, med flera funktioner som erbjuder gott om utrymme för alla dina komponenter i en stilren design. Sidopanel i härdat glas gör att användaren kan njuta av en fri insyn över sitt high-end bygge, med support för upp till E-ATX moderkort. Med tanke på användningen av härdat glas är estetik viktigt, och en PSU shroud döljer fula kablar på ett smart sätt. Frontpanel I borstad aluminium framhäver det eleganta utseendet som dessutom förstärks av en digital adresserbar RGB-remsa. Färgerna kan enkelt justeras via en knapp på I/O panelen. Alternativt genom att koppla in RGB-remsan direkt i moderkortet som sedan kontrolleras via programvara. En meshpanel med integrerad dammfilter i toppen säkerställer ett bra luftflöde. En förinstallerad 120 mm bakmonterad fläkt tillför extra ventilation.


Översikt


- Stilrent Midi-tower med support för upp till E-ATX   moderkort

- Sidopanel i härdat glas med gångjärn

- Borstad aluminium front

- Smart adresserbar RGB-LED I fronten

- En förinstallerad 120 mm bakmonterad fläkt

- Stöd för 5st 120 mm- eller 4st 140mm fläktar

- Plats för 380 mm långa grafikkort & 160 mm hög   CPU kylare

- I/O Panel med kontroll för RGB-LED, 1x USB 3.1 Typ-C, - 1x USB 3.0 och 2x USB 2.0

 

Kolink Refine: Generöst utrymme för kraftiga komponenter


Trots att chassits mått motsvarar ett midi-tower, använder Refine sin geniala design för att möjliggöra stöd för E-ATX moderkort. Till och med grafikkort som är upp till 380 mm långa och CPU kylare som är upp till 160 mm höga får ett generöst utrymme I chassit. Implementeringen av en smart PSU shroud döljer nätaggregat och HDD-bur, I vilket användaren kan installera 2st 3.5” – eller 2st 2.5” diskar. På baksidan av moderkortet finns utrymme för ytterliggare 2st 2.5” SSDs.


Till den som föredrar optimal kylning finns det flera monteringspunkter för fläktar och radiator. I fronten finns det utrymme för 2st 120 mm- eller 2st 140 mm fläktar, samt I toppen 2st 120 mm- eller 2st 140 mm fläktar. Mesh i toppen med ett inbyggt dammfilter skyddar datorn mot damm utan att kompromissa med luftflödet. I främre delen finns support för 280 mm radiator och den bakmonterade fläkten kan ersättas med en 120 mm radiator vid behov.


Härdat glas och RGB-LEDs: Få dina komponenter att synas


Tack vare en smart placering av kabelutrymme och hållare, kan användaren se fram emot ett stilrent bygge. Det generösa utrymmet kan åskådas utifrån tack vare en sidopanel i härdat glas vilket är monterat med gångjärn för att enkelt kunna öppnas och stängas. En remsa med adresserbar RGB-LEDs är monterad i sidan av fronpanelen med borstad aluminium. Färger och olika ljuseffekter kan enkelt justeras via en knapp på I/O panelen, eller genom att kopplas in direkt i moderkortet som sedan kontrolleras via programvara. Utöver RGB-knappen finns även USB 3.1 Typ-C, USB 3.0 och 2st USB 2.0, såväl som 3.5 mm uttag för headset och mikrofon.

Ladda ner specifikationer

Ladda ner manual

Ladda ner CE Doc

Tekniska detaljer


Mått:

205 x 435 x 455 mm (B x H x D)


Material:

stål, härdat glas, aluminium, plast


Vikt: ca 5,9kg 


Färg: Gunmetal grå


Formfaktor:

E-ATX, ATX, micro-ATX, Mini-ITX


Totalt antal möjliga fläktar:

2x 120 mm, 2x 140 mm (front)

1x 120 mm (bak)

2x 120 mm, 2x 140 mm (topp)


Förinstallerade fläktar:

1x 120 mm (bak)


Filter:

topp, botten


Radiatorfästen:

240/280 mm (front)

120 mm (bak)


Enhetsfack:

2x 2,5/3,5 "(intern, HDD-bur)

2x 2,5 "(intern, bakom moderkort)


PSU:

1x standard ATX

Expansionsplatser: 7


I/O-panelen:

1x USB 3,1 Typ-C (intern anslutning)

1x USB 3,0 Typ-A (intern anslutning)

2x USB 2,0 (intern anslutning)

1x ljud in/ut

1x RGB-/Resetknapp


Maximal höjd CPU-kylare:

160 mm


Maximal GPU-längd:

380 mm


Maximal PSU djup

200 mm