QUANTUM

QUANTUM

Kolink Quantum Midi-Tower är det perfekta chassit för gamers, med flera funktioner och gott om utrymme för ett kraftfullt PC-bygge och moderkort upp till E-ATX. Sidopanel i härdat glas och PSU shroud som döljer oönskade kablar säkerställer ett stilrent och snyggt bygge. Fronten är specialdesignad med en diagonalt utskuren mesh, vilket tillför ett optimalt luftflöde till samtliga komponenter. För att göra Kolink Quantum ännu mer speciell finns det en inbyggd ARGB remsa såväl som en förinstallerad 120mm ARGB fläkt. För alternativ styrning av ARGB kan användaren ansluta remsan och fläkten direkt till moderkoret. I toppen av chassit finns ett meshfilter med integrerat dammfilter för optimalt luftflöde utan att riskera att damm kommer in i chassit.

 

Produktspecifikationer Kolink Quantum:

  • Stilrent Midi-tower för moderkort upp till E-ATX
  • Sidopanel i härdat glas
  • Front med en diagonalt utskuren mesh
  • Vibrerande ARGB belysning i fronten
  • En förinstallerad 120mm fläkt med ARGB (bak)
  • Stöd för upp till fem 120mm fläktar
  • Stöd för grafikkortslängd upp till 340mm, CPU-kylarhöjd max 155mm
  • I/O Panel med kontroll för RGB-LEDs, 1x USB 3.0 och 2x USB 2.0

 

Kolink Quantum: Utrymmet som du behöver


Även om de yttre måtten är i enlighet med ett Midi-tower så erbjuder Quantum en speciellt designad layout för stort utrymme, med stöd för upp till E-ATX moderkort. Till och med ett 340mm långt grafikkort och CPU kylare med max höjd 155mm får plats. En smart PSU shroud täcker nätaggregat och HDD bur, i vilket användaren kan installera antingen 2x 3.5”- eller 2x 2.5” diskar. Det finns även utrymme för ytterligare två 2.5” SSDs i hållare som finns bakom moderkortet. En diskret utbuktning på höger sidopanel ger extra utrymme för kablar.  

 

För den som föredrar luftkylning; det finns gott om utrymme för fläktar, med support för upp till två 120mm fläktar i fronten. I toppen finns utrymme för två 120mm fläktar. För en ren insida samt optimalt luftflöde är Quantum utrustad med ett mesh i toppen med inbyggd dammfilter. Den som föredrar vattenkylning har möjlighet att montera upp till 240mm radiator i fronten eller 120mm i bakre delen av chassit.


Härdat glas och RGB-LEDs: Låt din hårdvara synas


Den smarta kombinationen av kabelguide och buntband innebär att användaren kommer älska sitt nya bygge i Quantum. Det rymliga chassit tillsammans med din hårdvara kan åskådas genom den härdade glaspanelen. Den diagonalt utskurna meshen med innbyggt dammfilter är utrustad med ARGB vilket kan justeras en knapp på I/O panelen. Denna knappen kan även justera ljuseffekter samt den bakmonterade ARGB fläkten. Remsan med RGB och fläkten kan alternativt kontrolleras genom att ansluta direkt till moderkortet. Utöver RGB/Reset knapp finns det även en USB 3.0, två USB 2.0, 3.5mm in/ut och Power- och HDD-LEDs.

Ladda ner specifikationer

Ladda ner manual

Ladda ner CE Doc

Tekniska detaljer


Dimensions (H x B x D):

443 x 191 x 467 mm


Material:

Steel, tempered glass, plastic


Weight:

approx. 5.7 kg


Colour:

Black


Form factor:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX


Total fans possible:

2x 120 mm (roof)

2x 120 mm (front)

1x 120 mm (rear)


Pre-installed:

1x 120 mm rear

Radiator Mountings:

1x 240 mm (front)

1x 120 mm (rear)


Filter:

Roof, bottom, front


Drive Bays:

2x 3.5/2.5" (internal, HDD cage)

3x 2.5" (internal, motherboard tray)

PSU:

1x Standard ATX (optional)


Expansion slots:

7


I/O Panel:

1x USB 3.0 Type A (internal connection)

2x USB 2.0 (internal connection)

1x Audio In/Out

1x RGB-/Reset Switch


Max GPU length:

340 mm


Max CPU cooler height:

155 mm


Max PSU depth:

200 mm