BASTION

BASTION

Kolink Bastion Midi-Tower kombinerar funktionalitet med en återhållsam men elegant exteriör. Bakom den härdade glassidan är chassiet utrustad med en adresserbar RGB-LED-remsa. Dess färger lyser ut bakom en dunkel akrylglasremsa. Färgerna betonas av en bakre fläkt med digitalt adresserbar RGB-LED fläktar. Belysningen kan styras via en brytare på I/O-panelen eller med kompatibla adresserbara RGB-moderkort med hjälp av den medföljande 3-poliga kontakten. Dessutom är den rymliga interiören mer än kapabel att stödja mycket kraftfull hårdvara. Ett fint meshnät med integrerat dammfilter på toppen, så att dina komponenter levereras med frisk luft och hålls dammfria.

 

- Stilrent Midi-Tower för moderkort till E-ATX-format

- Stålfront och topp för högsta kvalitet

- Sidopanel av härdat glas med gångjärn

- Digital adresserbar RGB-belysning vid höljet för nätaggregatet

- En förinstallerad 120mm bakmonterad fläkt med digitalt adresserbar RGB-LED

- Upp till fem 120mm och två 140mm fläktar är möjliga totalt

- Utrymme för grafikkort upp till 370 mm långa, CPU-kylare upp till 160 mm långa

- I/O-panel med styrning för RGB-LED, 1x USB 3.0 och 2x USB 2.0

 

Kolink Bastion: Ett rymligt chassi för spelhårdvara


Även om de yttre dimensionerna motsvarar ett Midi-Tower-format, är Bastion utformat för att stödja moderkort upp till E-ATX storlek tack vare sin geniala design. Med 370 mm utrymme fram till framsidan finns också tillräckligt med utrymme för även de längsta grafikkorten. När det gäller vertikalt utrymme kommer användarna att uppskatta 160 mm ledigt utrymme för att de flesta CPU-kylare ska passa in. Ett hölje döljer nätaggregatet och hårddiskburen där två 3,5-tums eller två 2,5-tums-enheter kan installeras. Två 2,5-tums SSD-enheter kan fästas på baksidan av moderkortet.

 

De som är beroende av luftkylning kommer att uppskatta antalet platser för 120 mm fläktar. Två 120 mm fläktar kan monteras på höljet till nätaggregatet, medan ett avtagbart luftfilter under strömförsörjningen ger en dammfri tillförsel av friskluft. Övre delen av chassit är försedd med ett meshnät där luft kan genomströmma med minimalt motstånd. Här säkerställer också ett dammfilter att hårdvarans insida inte behöver rengöras oftare än nödvändigt. En kraftfull 120 mm fläkt upptar redan den tillgängliga platsen på baksidan. Den förinstallerade fläkten är dessutom utrustad med front- och bak digitalt adresserbara RGB-LED-belysning. Naturligtvis kan kompatibla radiatorer installeras istället för fläktar.

 

Även plåten för moderkortet är iögonfallande i det här chassit. I stället för tråkiga rutor och rektanglar har fördjupningen bakom moderkortet en nyskapande form. Kabelhantering i chassit är enkelt tack vare de smarta passagerna och kabelguiderna. Slutresultatet av din kabelhantering kan sedan beundras genom en härdad glasdörr, som också kan lyftas ut från gångjärnen när det behövs. En brytare på I/O-panelen styr ljuseffekterna genom en 3-polig kontakt för kompatibla adresserbara moderkort så som Asus Aura & MSI Mystic Light Sync.

Ladda ner manual

Ladda ner CE Doc

Tekniska detaljer:Mått (B x H x D):

397 x 200 x 482 mm


Material:

Stål, härdat glas, plast


Vikt:

ca. 5,9 kg


Färg:

Svart


Formfaktor:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX


Totalt antal fläktar:

2x 120/140 mm (topp)

2x 120 mm (strömförsörjningsskydd)

1x 120 mm (bak)

Förinstallerat:

1x 120 mm baksida


Radiatorfästen:

1x 240/280 mm (topp)

1x 240 mm (strömförsörjningsskydd)

1x 120 mm (bak)