STRONGHOLD M

STRONGHOLD M

Toppsäljaren Kolink Stronghold har nu en kompakt version, Stronghold M. En Micro-ATX version av orginalet med samma enkla design, fast i ett mycket mindre format. Trots sin storlek finns det gott om utrymme och stöd för bra hårdvara samt en sidopanel i härdat glas. Det har skett några uppgraderingar från orginalet, med två inkluderade PWM fläktar som standard. 


Kolink Stronghold M Micro-ATX Chassi: 


  • Kompakt och Micro-ATX version av toppsäljare – Stronghold 
  • Utmärkt chassi med enkel design och fokus på hårdvara 
  • Sidopanel i härdat glas 
  • Utrymme för upp till 330 mm grafikkort 
  • Stöd för vattenkylning med upp till 240mm radiator 
  • Två inkluderade 120mm PWM fläktar och support för ytterligare fyra st  
  • Dedikerad PSU hölje samt djupare sidopanel för enkel kabelhantering 


Mikro men Mäktig 


Stronghold M är baserad på den väldigt populära Stronghold och är tillverkad av stål och plast med en sidopanel i härdat glas. Med en enkel design och borstad finish på panel blir det ett snyggt tillskott i din PC setup. 


Håller sig kyld 


Stronghold M har två integrerade 120mm fläktar, en i fronten och en baktill. Till skillnad från föregångaren är detta PWM fläktar, vilket ger bättre kontroll över hastighet och kylningsförmåga. Det finns plats för ytterligare 4 fläktar i chassit samt CPU kylare upp till 160mm. Alternativt kan det monteras vattenkylning med en 240 mm radiator i fronten.

  

Gaming hårdvara 


Trots att Stronghold M är ett kompakt chassi finns det gott om utrymme för hårdvara tack vare dess välplanerade interiör. Det finns stöd för antingen ett Mini-ITX eller Micro-ATX moderkort, vilket har stöd för fyra expansionsenheter. Grafikkort kan vara upp till 330mm långt, vilket är tillräckligt för de flesta tillgängliga modeller på marknaden.  


Hårddiskenheterna har plats för två 3.5”/2.5” HDDs och två 2.5” SSDs, allt för maximalt minnesstöd med stor flexibilitet. I/O Panelen är designad med tre USB portar, en Aux-in/Aux-ut, en resetknapp samt power knapp. 

 

Ren Interiör 


En stark egenskap hos Stronghold M är dess PSU hölje. Med utrymme för standard ATX nätaggregat, vilket hjälper till att reglera värmen i huvudkammaren samt underlättar kabelhanteringen. Högerpanelen är lätt utböjd för att lättare kunna dra kablar genom de dolda ytorna, allt för ett snyggt och rent bygge. Allt toppas med magnetiskt avtagbara dammfilter i botten och toppen av chassit för enkel rengöring.  

Ladda ner CE Doc

Specifikationer


Mått (B x H x D): 185 x 400 x 385 mm

 

Mått kartong (B x H x D): 

235 x 440 x 430 mm 


Vikt: 4.2 kg 


Material: Stål, Härdat Glas, Plast 


Färg: Svart 


Moderkortsstöd: M-ATX/ITX 


Fläktar:

3x 120 mm (Front)

2x 120 mm (Topp)

1x 120 mm (Bak) 


Förinstallerade fläktar:

1x 120 mm PWM (Front), 1x 120 mm PWM (Bak) 


Radiatorfästen: 1x 240 mm (Front) 


Hårddiskenheter: 2x 3.5/2.5", 2x 2.5"

 

I/O Panel: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x Audio In/Ut, 1x Reset Knapp 


Expansionsenheter: 4 

Nätaggregat (valfritt): 1x Standard ATX

 

Max GPU längd: 330 mm 


Max CPU kylarhöjd: 160 mm 


Maximum PSU Längd: 140 mm